Juniors Orba

Juniors Orba
Excursió 7/11/09

lunes, 14 de diciembre de 2009

CAMPANYA DEL KILO 2009

CAMPANYA DEL KILO

“LA TEUA GENEROSITAT TÉ SENTIT”


Degut a la crisi econòmica que pateixen actualment moltes famílies i la falta d’aliments a la gent més necessitada, des de fa molts anys Cáritas parroquial fa un crida a la població d’Orba demanant el més bàsic d’un ésser humà: l’aliment!

Han segut molts els orbers/es que tots els anys han col·laborat i segueixen col·laborant amb aquesta tasca, i per això els Júniors MARANA-THA d’Orba no hem volgut quedar-se’n enrere i ens hem unit a la causa. Encara que aquesta proposta, feia temps que rondava per les nostres ments, hem decidit que la millor època per tal de realitzar-la eren els Nadals.

Els Júniors celebrem enguany la campanya “I la ciutat s’ompli d’alegria” amb un dels temes més importants que és l’Acció Social dels centres, en aquest cas el nostre centre opta per l’ajuda alimentaria als més necessitats.

La col·laboració és molt senzilla, sols heu de aportar com a mínim un quilo d’algun producte alimentari bàsic, com és l’arros, llegums, cacau en pols, llet condensada, galetes, etc.

Els Júniors d’Orba, com a grup cultural juvenil d’aquest poble, volem donar les gracies anticipades a tota aquella gent que col·laborarà amb aquesta campanya.


Ja per finalitzar, desitgem uns Bons Nadals a tot el poble!!


GRACIES!!!

Grup Cultural Juvenil


1 comentario: